Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak sakladığını görmek

Rüyada bıçak sakladığını görmek

Rüyada bıçak sakladığını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini çok yıpratacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçak sakladığını gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada bıçağı saklamak kazancını katbekat arttıracağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada bıçak sakladığını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada yiyecek saklamak mutluluk ve başarı getireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada altın bulmak saklamak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın saklamak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, keyfinin yerine geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada salatalık saklamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada anahtarı saklamak büyük sorunlar yaşanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments