Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok gözyaşı dökmek

Rüyada çok gözyaşı dökmek

Rüyada çok gözyaşı dökmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni adımlar atacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Rüyada çok gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek aksiliklerin baş göstereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada gözyaşı dökmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok gözyaşı dökmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek büyük sıkıntıları olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments