Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşı dökmek

Rüyada gözyaşı dökmek

Rüyada gözyaşı dökmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yönlendireceğine, kendisine kızacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek içebileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada çok gözyaşı dökmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada gözyaşı dökmeden ağlamak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments