Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir damla gözyaşı dökmek

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşı damlası görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çok gözyaşı dökmek dost çevrenizin genişleyeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments