Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, yeni bir yol tutulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Rüyada gözyaşı dökmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok gözyaşı dökmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmeden ağlamak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, huzurunun kaçacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments