Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gözyaşı dökmek

Rüyada siyah gözyaşı dökmek

Rüyada siyah gözyaşı dökmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hüsrana uğrayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet eder.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada çok gözyaşı dökmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalettir.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, köşeye sıkıştıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek kolay ve zevkli hale geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada gözyaşı dökmek çok daha büyük adımların atılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah gözyaşı görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments