Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevinç gözyaşı dökmek

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada gözyaşı dökmek huzur ve mutluluk bulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada çok gözyaşı dökmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek gözyaşına boğulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşı içmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments