Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş odalı ev görmek

Rüyada geniş odalı ev görmek

Rüyada geniş odalı ev görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, iyi geçiminin biteceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş odalı ev gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada geniş odalı ev görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş yatak odası görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada geniş büyük oda görmek yeni çalışmalar yapılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir oda görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sorunların tamamen biteceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet eder.

Rüyada geniş oda görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Rüyada geniş yeni ev görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments