Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, eksiklerinin farkına varacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments