Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek evlatlarından hayır bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments