Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve yağmur yağmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments