Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun yağdığını görmek

Rüyada yağmurun yağdığını görmek

Rüyada yağmurun yağdığını görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun yağdığını gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, işlerinin kolaylaşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, talihinizin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments