Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yağmur yağmak

Rüyada çok yağmur yağmak

Rüyada çok yağmur yağmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada çok yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını duymak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gereken sabrı göstereceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments