Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla kar yağdığını gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla kar görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içine kar yağdığını görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kar yağdığını ve eridiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments