Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla çikolata yemek

Rüyada çok fazla çikolata yemek

Rüyada çok fazla çikolata yemek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kariyerinin yükseleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla çikolata yemek gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada çok fazla çikolata yemek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çok fazla çikolata görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata almak ve yemek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata alıp yemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çikolata yemek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çikolata yemek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken çikolata yemek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments