Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken çikolata yemek

Rüyada hamileyken çikolata yemek

Rüyada hamileyken çikolata yemek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken çikolata yemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada hamileyken çikolata yemek kötü kişilerden uzak durulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada bademli çikolata yemek gereken sabrı göstereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk çikolata yemek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı gofret yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada çikolata bisküvi yemek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek maddi durumun düzeltileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı lokum yemek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments