Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla çikolata görmek

Rüyada çok fazla çikolata görmek

Rüyada çok fazla çikolata görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına inanılır.

Rüyada çok fazla çikolata gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Rüyada çok fazla çikolata görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla çikolata yemek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Rüyada damla çikolata görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Rüyada çikolata yapmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata dondurma görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata gofret yemek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pasta çikolata görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments