Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yemek

Rüyada çikolata yemek

Rüyada çikolata yemek verimli işlere gireceğine, gelişeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada sıcak çikolata yemek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, zarar etmeyeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı baklava yemek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çikolata yemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, gerginliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çikolata yemek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, rızkının genişleyeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret etmektedir.

Rüyada kalpli çikolata yemek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
minne94

iyi günler yakın kızarkadaşlarım bana misafirliğe geliyor rüyamda,birgüzel yemekler hazırlıyorum onlar için rüyamda.tatlı yerine beyaz,sütlü fındıklı çikolata paketleri çıkarıp koydum.parçaladım çikolataları tek tek dizdim tabağa.biyandan da beyaz çikolata yedim çokça.hepberaber yemek yedik arkadaşlarımla.yakında zam zamanımız 🙂 ona işaret olabilirmi bu rüyam