Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata almak ve yemek

Rüyada çikolata almak ve yemek

Rüyada çikolata almak ve yemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine yorulur.

Rüyada çikolata almak ve yemek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada fındıklı çikolata yemek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, her geçen gün başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada sürekli çikolata yemek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çikolata yemek üzgün ve karamsar olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı yemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments