Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata alıp yemek

Rüyada çikolata alıp yemek

Rüyada çikolata alıp yemek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sevinçli haberlere, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, mal ve para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada çikolata alıp yemek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Rüyada çikolata alıp yemek işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek hayırlı ve güzel olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Rüyada çikolata yemek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ballı çikolata yemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antep fıstıklı çikolata yemek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı gofret yemek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments