Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çikolata yemek

Rüyada yeşil çikolata yemek

Rüyada yeşil çikolata yemek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, duaların boşa gideceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çikolata yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada yeşil çikolata yemek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çikolata görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, dertlerinin artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erimiş çikolata yemek aklına giren şeytana uyacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Rüyada lokum çikolata yemek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, mülkiyetinin de artacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla çikolata yemek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, dünya malına kavuşulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek bir yere taşınmaya, kafasını toparlayamayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments