Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, küs kimselerin barışacağına, giderlerin artış göstereceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek zor ve kötü günler geçireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Rüyada ölüye yemek ikram etmek çok büyük hayır duaları alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada et yemeği ikram etmek yakın zamanda rahat edeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yemek ikram edildiğini görmek maddi güç sahibi olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada ikram yemek sayılacağına ve sevileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada yemek ikram etmek görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada misafire yemek ikram etmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments