Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çirkin kadın görmek

Rüyada çok çirkin kadın görmek

Rüyada çok çirkin kadın görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok çirkin kadın gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek yakında hedefine ulaşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek işlerin rayından çıkacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını çirkin görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, enerjisini toplayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments