Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından sevileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün çirkin görmek güven kaybı yaşanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek rahat bir işe girileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek bir sınavdan geçileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments