Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin suratlı kadın görmek

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin suratlı kadın gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada çirkin surat görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada suratsız kadın görmek istediği yola çıkacağına, haneye dertlerin gireceğine , mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını çirkin görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, maddi gücünün katlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments