Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sabrını zorlayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, rahatın kaçacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek onları gücendireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek rızkının kesileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments