Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, başarısının azalacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, amacına nail olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada güzeli çirkin görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına delalettir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments