Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin kadın memesi görmek

Rüyada çirkin kadın memesi görmek

Rüyada çirkin kadın memesi görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada çirkin kadın memesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet eder.

Rüyada çok çirkin kadın görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments