Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını çirkin görmek

Rüyada kadını çirkin görmek

Rüyada kadını çirkin görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, bereketli işlere gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını çirkin gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek ağız tadına kavuşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok çirkin kadın görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments