Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek başarılarının düşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, geçimin kolaylaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bir kadını güzel gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek haneye bereket geleceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işarettir.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada güzeli çirkin görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments