Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek uğradığı zararları telafi edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işaret eder.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin adamla evlenmek insanlar arasında yüceleceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada çirkin kızla evlenmek işlerin büyük kazanç getireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments