Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir şemsiye görmek

Rüyada büyük bir şemsiye görmek

Rüyada büyük bir şemsiye görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Rüyada büyük bir şemsiye gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada büyük şemsiye görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, masa başı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ağlayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada şemsiyenin görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, küslükleri bitireceğine işarettir.

Rüyada şemsiye altında oturmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada yağmur şemsiye görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, güzel davetler alacağına, çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments