Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz şemsiyesi görmek

Rüyada deniz şemsiyesi görmek

Rüyada deniz şemsiyesi görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına inanılır.

Rüyada deniz şemsiyesi gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada deniz şemsiyesi görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok şemsiye görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada şemsiye hediye edildiğini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık şemsiye görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kolay yollardan kazanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye dağıtmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye almak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada şemsiye uçmak kişinin esenlik bulacağına, küs kimselerin barışacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye tutmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, huzurunun bozulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments