Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye taşımak

Rüyada şemsiye taşımak

Rüyada şemsiye taşımak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye taşımak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada şemsiye taşımak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye kullanmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil şemsiye görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments