Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük şemsiye görmek

Rüyada büyük şemsiye görmek

Rüyada büyük şemsiye görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin rahat nefes alacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük şemsiye gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada büyük şemsiye görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, büyük tartışmalara gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada şemsiyeyle gezmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye çaldırmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk şemsiye görmek ortak edineceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yatırımların heba olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments