Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyenin altında yürümek

Rüyada şemsiyenin altında yürümek

Rüyada şemsiyenin altında yürümek strese gireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, imkanlarının genişleyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işarettir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok büyük paralar kazanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyeyle yürümek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye altına girmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye altında oturmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, işlerin günden güne artacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye altında olmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments