Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı kurbağa yemek

Rüyada canlı kurbağa yemek

Rüyada canlı kurbağa yemek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa yemek gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada canlı kurbağa yemek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Rüyada canlı kurbağa görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yemek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurbağa yemek zahmete ve meşakkate düşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağa bacağı yemek arzularınızın gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek yeni kararlar alınacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı süs balığı yemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments