Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kurbağa görmek

Rüyada yatakta kurbağa görmek

Rüyada yatakta kurbağa görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta kurbağa gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada yatakta kurbağa görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, rızkının sonsuz olacağına inanılır.

Rüyada su kurbağası görmek yollarının açılacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve kurbağa görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Rüyada yeşil kurbağa görmek patlama noktasına geleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada kurbağa topluluğu görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada şişen kurbağa görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments