Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kedi görmek

Rüyada çok büyük kedi görmek

Rüyada çok büyük kedi görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük kedi gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük kedi görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kedi görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük kedi görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kara kedi görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı büyük kedi görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada büyük sarı kedi görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments