Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kedi görmek

Rüyada büyük kedi görmek

Rüyada büyük kedi görmek çok daha büyük adımların atılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yokluğun biteceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada büyük kedi gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı büyük kedi görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük kedi görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah kedi görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kediler görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek durumunuzun iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kedi görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments