Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sarı kedi görmek

Rüyada büyük sarı kedi görmek

Rüyada büyük sarı kedi görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, dertlerinden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sarı kedi gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada sarı büyük kedi görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük kedi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kedi görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek hatalarını fark edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments