Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz kedi görmek

Rüyada büyük beyaz kedi görmek

Rüyada büyük beyaz kedi görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sevilen birinin geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kedi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir kedi görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah büyük kedi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kara kedi görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kediler görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah kedi görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kedi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments