Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı büyük kedi görmek

Rüyada sarı büyük kedi görmek

Rüyada sarı büyük kedi görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı büyük kedi gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada sarı büyük kedi görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, parasal krizler yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada büyük kedi görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek geleceğinizin güzel olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kıdem atlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments