Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kara kedi görmek

Rüyada büyük kara kedi görmek

Rüyada büyük kara kedi görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada büyük kara kedi gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Rüyada büyük kara kedi görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi saldırısı görmek yetim sevindireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada kara kediyi atmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi öldürmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek umutların biteceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada kocaman kara kedi görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments