Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, konfor içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi ve fare görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kedi görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments