Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift dolunay görmek

Rüyada çift dolunay görmek

Rüyada çift dolunay görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift dolunay gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada çift dolunay görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada hilal ve dolunay görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane dolunay görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada dolunay ve kurt görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kötü noktalara geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada iki dolunay görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada dolunay ve hilal görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulur.

Rüyada mavi dolunay görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kazançta zarar edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments