Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına dolu yağdığını görmek

Rüyada başına dolu yağdığını görmek

Rüyada başına dolu yağdığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada başına dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başına dolu yağmak bilmediği duyguları tadacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada dolu yağdığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments