Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bulanık su görmek

Rüyada çok bulanık su görmek

Rüyada çok bulanık su görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çok bulanık su gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek dileklerinin yerine geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada akan bulanık su görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek onlardan büyük hayır göreceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, insanlarla bir araya geleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyla abdest almak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su içmek gelirinin daimi olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişede bulanık su görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, isteklerini yerine getireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments