Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyla abdest almak

Rüyada bulanık suyla abdest almak

Rüyada bulanık suyla abdest almak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Rüyada bulanık suyla abdest almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda abdest almak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık su görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zor zamanlar yaşayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada bulanık suyu görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet eder.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments