Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bulanık su görmek

Rüyada akan bulanık su görmek

Rüyada akan bulanık su görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada akan bulanık su gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık akan su görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yetki sahibi olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan bulanık su görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada bulanık akan nehir görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, büyük bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su çamur görmek insanları kıracağına, üzeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, alim insanlardan sayılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli bulanık su görmek sevgisinin artacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments